Неділя, 05.05.2024, 06:29

Долина в неті

Вітаю Вас Гость

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Меню сайту
Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Січень » 21 » Гірка доля міського парку Долини
Гірка доля міського парку Долини
00:14
СЛЬОЗИ! Це те, що в мене появляється коли я бачу парк (зона), який розміщений коло Долинського озера. І так думаю не тільки я, за допомогою наших зусиль, ми зробили невеличке соціологічне опитування, в якому всі одноголосно погоджувались, що парк потребує негайної реконструкції. Від імені людей Долини і працівників нашого порталу ми звертаємось до керівників вищих ланок, а саме до наших депутатів. Невже вам приємно, що хто не приїжджає в Долину в першу чергу звертає увагу на знищений парк. Який аж просить «приберіть мене» не треба великих інвестицій в нього вкладати. Треба просто прочистити його, хоч в першу чергу. Але я думаю якби приватним підприємствам дозволили поставити в ньому різноманітні атракціони, вимагаючи від них належного ставлення, то від цього виграли б усі. В першу чергу бюджет Долини, адже підприємці вносили податки за проведення підприємницької діяльності. І самі підприємці мали б непогані прибутки, тай люди мали б піти де відпочити з дітьми. Я не розумію наших депутатів замість того щоб розвивати поповнювати долинський бюджет вони свідомо цього не допускають. Чому? Може якийсь з депутатів тримає це місце для сина свого чи дочки. Так як озеро і інші визначні місця Долини. Чому долинські люди не м[b]ожуть собі піти спокійно в парк і відпочити з дітьми. Чому, як заходиш до парку валяється під ногами шприци і всякі резинові предмети. Де ж наша влада? Та якби не підприємець то коло озера навіть лавки ніхто б не поставив. Лавки людина поставила за свої кошти а от на мусорні баки в депутатів грошей не стало.
Треба для наших депутатів зробити хоч раз суботник а то вони вже й забули як користуватись таким знаряддям праці, як ВІНИК.
Переглядів: 1383 | Додав: vitalik | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 4
4 azazelo  
0
звісно готуеться адже недосить одного проекта треба ще спонсора який хотів би туди вложити кілька лимонів)))

3 Inna  
0
цей проект вже давно готується...))

2 azazelo  
0
так недавно чув одним вухом що уже готовиться проект для створення розважального комлексу (лодки ,катамаранги ы т.д.)але думаю що нашы люди цього незаслуговують адже потрыбно научитись берегти це(згадаймо далеко нейтимемо ТИР при озеры яка його доля чи тих самих птах лебеды якы пышли в каструльку...))))

1 Nika  
0
На рахунок міської влади ти правильно зауважив...)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]