Неділя, 05.05.2024, 06:34

Долина в неті

Вітаю Вас Гость

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Меню сайту
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Головна » 2009 » Лютий » 28 » Земельні війни
Земельні війни
22:03

Багато хто з вас і не підозрює, що в своїх приватизованих квартирах може стати орендарем своєї квартири.

Наші з вами батьки чи бабусі в час ще Радянської влади заслужено заробили на тих пару метрів в яких думали, що зустрінуть свою старість. Так то би так от тільки наші чиновники в тому числі і в Долині додумались до халявного заробітку. Добре вивчивши земельний кодекс, порадившись з своїми адвокатами, маючи волохаті руки і добрі плечі наші чиновники думають, якби то приватизувати присадибні земельні ділянки, які розташовані коло житлових багатоповерхових будівель. А  так, як наші закони з великими дирами, то маючи пару мільйонів не так і важко це зробити і зауважте все по законі без ніяких порушень.

Так то й так і справді проекти жилого будівництва не враховували приватизацією земельних ділянок, які розташовані коло будівель. Адже в той час не було такого закону. То що ж виходить квартиру, в якій ми живемо по закону ніхто право не може забрати, а от землю на якій збудований будинок може закупити в любий час якийсь міліонер. І що ж вийде нам прийдеться сплачувати оренду за земельний участок, який належить нашому будинку. Тож виходить, що будь-який час ми можемо стати залежними від якоїсь людини.

Що ж робити? І хоч такі афери в даний час вже не нові, тож в такий час кожному з нас потрібно бути трішки юристом. В першу чергу, якщо з вами таке сталось треба подавати в суд на власника, який вимагає від вас гроші  за територію і на земельні ресурси, які надавали дану земельну ділянку на право власності даній фізичній, чи юридичній особі. По закону суд повинен розірвати договір про право власності на земельний участок. Тому, що без попередньої згоди власників житлового масиву ніхто немає право віддавати земельний участок іншій особі. І це легко навіть молодому недосвідченому адвокату довести в судді.   

Так що дорогі читачі це стосується не тільки земельних участків з житловим масивом, але й особняками, особливо, які розміщені в досить прибуткових зонах. Не бійтесь відстоювати свої права. І хоч ми з вами знаємо, що наші суди корумповані і виграє той в кого товстий гаманець, але попри все не здавайтеся так легко, відстоюйте і рано чи пізно справедливість буде і на вашому боці.   

Переглядів: 1131 | Додав: vitalik | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]